Voor al uw werkzaamheden

Ben Toonen Dekkers schreef op 01-05-2015 10:36

De firma Kranenburg heeft in opdracht van recreatiemaatschappij Uiterwaarde een duurzaam en functionele toiletunit gemaakt voor het groepskampeerterrein van recreatiegebied De Gouden Ham te Appeltern/Maasbommel.

De unit bestaat uit een solide staalconstruktie met trespa wanden, met daarin 6 afzonderlijke toiletruimtes met in het midden een technische ruimte. Omdat het onze wens was een vandalismebestendige unit te verkrijgen bevinden zich in deze technische ruimte de stortbakken, de leidingen, elektra en de afvoeren.

In de hoekprofielen zijn uitschuifbare staanders gemonteerd, zodat met eventueel “hoog water” de unit eenvoudig omhoog gezet kan worden..

Al met al een toiletunit die aan al onze wensen voldoet en waar zowel de recreant als wij als beheer zeer tevreden over zijn.

Martin en Diana, bedankt voor dit stukje vakwerk én bedankt voor de prettige samenwerking.

 

Ben Toonen Dekkers,

beheerder De gouden Ham.

Van den Berge schreef op 13-04-2014 20:11

april 2014

 

Dit jaar heeft de firma Kranenburg bij ons een aanbouw geplaatst waar wij bijzonder tevreden over zijn.

Het werk werd vakkundig gerealiseerd en de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Voor een eventueel volgend project zullen wij dan ook weer gebruik willen maken van de firma Kranenburg.

 

 

Grace Plokker schreef op 10-12-2009 14:47

Via vrienden ben ik toevallig in contact gekomen met Renovatiebedrijf Kranenburg en sedertdien heb ik nooit een beroep willen/hoeven doen op een ander bedrijf zozeer ben ik te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk en over de goede en praktische adviezen. Ook de zeer vriendelijke houding en grote beschikbaarheid in “noodgevallen” zijn zeer bijzonder in deze sector.Voor al mijn grote en kleine projecten schakel ik Kranenburg in en zal dat blijven doen