Voor al uw werkzaamheden

 

Basisschool de Binckhorst St. Jan te Laren


Door het grote aantal leerlingen die zich hadden aangemeld op deze school moest er op zolder een lokaal bij komen. Wij hebben dit lokaal hier gerealiseerd. Maar door de komst van het lokaal moest ook het dak gerenoveerd worden in verband met de vele lekkages en het niet geïsoleerde dak en het trappenhuis moest worden aangepast van 1 trap naar 2. Wij hebben deze hele klus in eigen beheer tot een goed einde kunnen brengen van het bouwen tot de steigers rondom, het isoleren van het dak met Actis Triso Laine (een super dunne isolatie voor zowel buiten als binnen zijde toepasbaar. 3,5 cm dik.) de bestaande pannen hergebruikt, het lokaal van binnen gerealiseerd, het leggen van een marmoleum vloer, stucwerk, electra etc. Zelfs de twee trappen hebben wij van tekening zelf gemaakt in onze werkplaats. 

 

 

 

Badkamer Abcoude 2011-2012

 

Wij zijn dit jaar begonnen met een badkamer die een Architect heeft bedacht en uitgetekend en wij hebben dit geheel zoals op foto mogen en kunnen realiseren. wij zijn hier nog bezig dus de mooiste foto’s komen nog.

 

Groot Goylant Hilversum 2012

 

Voor de Kerstvakantie hebben wij een toiletgroep op de begane grond mogen realiseren op de VMBO Groot Goylant te Hilversum.

De school en het bestuur waren zeer tevreden over ons werk. wij hebben gebruik gemaakt van downspots met bewegingsmelder, zodat het licht niet onnodig blijft branden. van zelfsluitende drukkranen en van Hybride Urinoirs zelf doorspoelend in de door de school gekozen tijd. geen luchtjes meer en doorspoelen kan niet meer worden vergeten. ook de vloer is voorzien van een Epoxy vloer die ook de luchtjes buiten houd en makkelijk schoon te houden.

Hooddorp -dakkapel

In mei 2011 hebben wij bij een familie in Hoofddorp op een zolderverdieping een grote dakkapel geplaatst.

 

In 2012 Badkamer bij de familie in Ijmuiden. Van helemaal niets naar een mooie moderne badkamer. 

 

Badkamers en keukens

Een badkamer en keuken is iets heel persoonlijks. U maakt uw wensen duidelijk en wij zorgen er voor dat het wordt zoals u wilt. Wij kunnen badkamers, sanitair, keukens en tegels leveren en monteren. Kwaliteit staat bij ons voorop.

 

Aanbouw in Amstelveen

Wij zijn in het voorjaar begonnen met een aanbouw in Amstelveen. Inclusief een stalenbalk constructie e.d. In een tijd van twee maanden is het mogelijk om de aanbouw zowel van binnen als van buiten geheel af te krijgen. Een dergelijke aanbouw van 2,5 m diep (vergunningsvrij aan de achterzijde) zal ongeveer uitkomen op een bedrag van  € 27.000,– inclusief btw. Uiteraard afhangelijk van uw wensen.

 

Internationale School Hilversum

Ook op de Internationale school te Hilversum hebben wij de toiletgroepen mogen renoveren. de verjaarde toiletten hebben wij omgetoverd tot een hedendaags praktische schoon te maken en toch een zeer moderne toiletgroep.

 

Hummelingschool Hilversum

In de zomervakantie van 2010 zijn wij druk bezig geweest om de oude toiletten in een basisschool in Hilversum een nieuwe look te geven. Wij hebben de toiletten en voorportalen betegeleld, nieuw sanitair geleverd en geplaatst waaronder ook vrijhandende toiletten voor het makkelijk schoon houden, verlichting boven de wastafels en Epoxi vloeren (uitbesteed). Het voordeel van deze nieuwe vloer is dat het bestaat uit één geheel dus geen voegen meer waardoor makkelijk en hygiënisch schoon is te houden. Deze is in iedere RAL kleur en strooistel te verkrijgen naar uw keuze. Heeft u hier ook interresse in bel ons en wij geven meer u informatie.

 

Augustinusschool te Hilversum

In de zomervakantie van 2009 hebben wij een nieuw klaslokaal mogen aanbouwen, aan de Kloosterlaan 11 te Hilversum. In twee maanden tijd hebben wij dit geheel kunnen realiseren in volle tevredenheid van de klant.

 

Badhoevedorp 2016


Het verwijderen van de bestaande pui en deze vervangen voor een 4-delige hefschuifpui, nieuwe koop met verlichting boven deze nieuwe pui. Leveren en monteren van nieuwe deuren en kozijnen. Het opnieuw betegelen van de woonkamer vloer en alles opnieuw weer lekker in de verf gezet zowel de wanden als het houtwerk. De klant is zeer te vreden voor het tijd van het jaar een lekkere binnen klus.

Laar & Berg zomervakantie 2015


Van bestaande kantoortjes en kleine hokjes naar een verfrissende nieuwe ruimte en een apart kantoor. Sloopwerkzaamheden, electrawerkzaamheden, schilderwerkzaamheden, stucwerkzaamheden en de vloer waren allemaal uitbesteed aan ons. Ook hier geld weer alle werkzaamheden en 1 contactpersoon.